Τι νερό πίνουμε
Έλεγχοι για την ποιότητα του πόσιμου νερού
Ζώνη δραστηριότητας της ΕΥΑΘ Α.Ε.
 
 
 
 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η συνολική λειτουργία του Εργαστηρίου Ύδρευσης της ΕΥΑΘ Α.Ε. διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Το Σύστημα Ποιότητας είναι βασισμένο στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2000, καθώς και τις νομοθετικές απαιτήσεις που προσδιορίζουν το πλαίσιο λειτουργίας των εργαστηρίων σε όλα τα επίπεδα.
Η συνολική εφαρμογή των αρχών του Συστήματος Ποιότητας εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού σε όλα τα επίπεδα, με κύριο σκοπό την εμπέδωση της φιλοσοφίας του συστήματος.

 

Η δραστηριότητα της ΕΥΑΘ Α.Ε. εκτείνεται στο Πολεοδομικό Συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τις περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Καλαμαριάς, Νεάπολης, Συκεών, Αγ. Παύλου, Μενεμένης, Πολίχνης, Τριανδρίας, Ελευθερίου - Κορδελιού, Ευόσμου, Σταυρούπολης, Πανοράματος, Ευκαρπίας, καθώς και για τη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕ-Θ) στη Σίνδο. Η ΕΥΑΘ είναι υπεύθυνη τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό δίκτυο όλης αυτής της περιοχής.

Υπό ένταξη στο δίκτυο της ΕΥΑΘ είναι οι περιοχές των δήμων Ωραιοκάστρου, Πυλαίας και Πεύκων, ενώ η εταιρεία ενισχύει και τους δήμους Εχεδώρου και Χορτιάτη. Στις περιπτώσεις αυτές η ΕΥΑΘ είναι υπεύθυνη μέχρι και για το κεντρικό υδρόμετρο παροχής - ενίσχυσης και όχι για το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης των εν λόγω δήμων.